Party sátrak

Konferenciát, iskolázást, csapatépítő kirándulást vagy céges rendezvényt szervez a munkatársai számára? Válassza ki a kellemes környezetet vagy engedje meg, hogy mi ajánljunk. Az Ön rendezvényére fedelet biztosítunk a mi parti sátraink segítségével. Számunkra magától értetődik a sátrak felszerelésének a biztosítása ülőhelyek, dekoráció, hangosítás vagy vetítő technika formájában. Abban az esetben, ha az Ön rendezvénye több napig tart – erre az időre kényeztesse a munkatársait sport- vagy szórakoztató programok különféle formáival. Olyan programokat készítünk elő, amelyek az Ön számára a legnagyobb mértékben megfelelnek. Bent vagy kint, télen is vagy nyáron is.

Céges rendezvényekre biztosítunk:
  • ""Sátrak"":/slo/­service/prena­jom-stanov, ""catering"":/slo/ser­vice/catering a ""hangtechnika"":/slo/ser­vice/ozvucenie
  • Szórakoztató ""tevékenységek"":/slo/s­ervice/aktivi­ty és ""attrakciók"":/slo/ser­vice/atrakcie
  • ""Csapatépítés"":/slo/l­anding/timova-spolupraca
  • Tematikus vacsoraestek

Bármilyen rendezvényre biztosíthatunk fedelet sátrak segítségével. Mindent a nagyszabású céges akciókra, valamint a magán akciókra is. Az általunk hozott és összeszerelt minőségi sátrak segítségével semmilyen időjárási körülmény nem lepi meg Önt. A parti sátraknak köszönhető, hogy a forró napokon árnyékot nyújtanak, fedelet a fej fölé eső vagy havazás esetén és elegendő helyként szolgál tárgyak lefedésére.

Válassza ki az Önnek megfelelő sátrat a kiegészítőkkel:

Party sátrak

Az Ön rendezvényére fedelet biztosítunk a mi parti sátraink segítségével. Számunkra magától értetődik a sátrak felszerelésének a biztosítása ülőhelyek, dekoráció, hangosítás vagy vetítő technika formájában.

A kínálatunkból

Rendelés