O nás

Így boldogultunk eddig

Birka történelem években

Már több mint 10 éve, hogy megvásároltuk az első tutajt és az evezőket. Az első évben föleg mint raftingal (tutajozással) és a vízi sportokkal foglalkozó cég lettünk ismertek a Liptói régióban. A kajak hamarosan kikerült az ajánlatunkból, és nemsokára különböző élmény és csapatépítő tevékenységekkel gazdagítottuk a kínálatunkat.

 

Fokozatosan nagyobb és nagyobb rendezvényeket és eseményeket kezdtünk kivitelezni, főleg számos nagy cég és mobilszolgáltató részére szerte az országban.

2007 évfontos volt a válalkozásunkban,ekkor elkezdtük bérbeadni a party sátrakat . Mivel padló és hangrendszert is biztosítani tudtunk, képesek voltunk teljes mértékben kivitelezni a rendezvény.

A mai napig igyekszünk növelni a minőség és a bővülő portfólióját, így nem lepett meg minket, nem - még a legőrültebb kereslet :). Megtalálhatja valami mindenki számára, akár egy család vagy baráti vagy vállalati csapat. ?

Hisszük, hogy találkozunk hamarosan :) csapat MUTTON

Dolgozz nálunk

Si zodpovedný, organizačný typ, máš rád(a) akciu, si aktívny mladý človek a hľadáš brigádu? Tak práve teba potrebujeme!

Ak si trúfaš si pomôcť s organizáciou eventov, tak neváhaj a zaregistruj sa tu, alebo nás Érintkezés

Válasszon minket

Mi egy fiatal és megbízható csapat, akik befektettek jelentős kihívásokkal. Mi piac több, mint egy évtizede általunk szervezett Több száz esemény. Rugalmasan reagálunk a változásokra.

Mi érdekel az elégedettség. Ezért a partnerség nyújthat jelentős engedményeket és lojalitás előnyeit.