+421 915 874 120

Hőlégballon

Címkék:
Hőlégballon

Vegyen részt egy hőlégballonos repülésen és éljen át egy kalandot egy olyan repülőn, amely könnyebb, mint a levegő. A felszálláskor, a repülőúton és egy kicsit a leszállásnál meg fogja tapasztalni az adrenalin hatását. Ajándékozzon jegyet családtagjainak vagy ismerőseinek ajándékutalvá­nyként.

Hogyan működik?

A hőlégballon emelkedik vagy süllyed a léggömb belsejében levő hőmérséklet hatására. A vízszintes mozgást a szélirány határozza meg. A pilóta a starthelyet az adott nap széliránya alapján választja ki úgy, hogy egy órás repülőút után is biztonságosan le tudjon szállni egy másik leszállásra alkalmas színhelyen. Az indulásra alkalmas hely lehet rét, mező vagy sportpálya. A repülő hőlégballont autó követi a segítőkkel, akik a földet érés után a ballont összecsomagolják és visszaszállítják.

Az akció menete:

A kliens egy határozott időpontra repülőutat rendel. Bejelenti a kívánt létszámot. A pilóta egy nappal az időpont előtt ellenőrzi az időjárás jelentéseket és informálja a klienst. Továbbá nyugtázza az utasok érkezését még útnak indulásuk előtt. Találkozás a starthelyen, úgy egy órával az indulás előtt. Információk a valószínű repülési irány és a leszállóhely aktuális időjárási körülményeiről. Az utasok tájékoztatása a léggömbben való viselkedésről. Az utasok járműveinek megfelelő és biztonságos helyen való tárolása. A léggömb felfújása. Beszállás a léggömbbe és felszállás / a repülőút kb. egy óráig tart /. Landolás más helyen. Gratulációk és az új léghajósok megkeresztelése pezsgővel. A léggömb összecsomagolása és a szállító járműre való felhelyezése, kb. 30 perc. Visszatérés a starthelyre autóval, kb. 30 perc Megjegyzés: Ha az utasoknak van sofőrjük, akkor nem kell visszamenni a starthelyre. A kölcsönös megegyezés alapján az autót az egyik segítőnk is odaviheti.

Az exkluzív hőlégballon repülőutak árlistája
1 személy 400 €
2 személy 400 €
3 személy 500 €
4 személy 650 €
5 személy 800 €

Az exkluzív hőlégballonos repülőút esetén a csoport zárt és nem kombinálható más csoporttal!!!

prevziat.jpg
miss_2008_493037.jpg
prevziat_1.jpg